Økologisk Innlandet PROGRAM OG INFO
Påmelding: Betal kr. 200 til Økologisk Innlandet vippsnummer 770363, eller
kontonummer 1822 07 99812. Husk å merke betalingen med navnet ditt
Program
10:45 Kaffe/te og kake
11:00 Velkommen v/Maria Bjune, styreleder i Økologisk Innlandet
11:15 Kan økologisk landbruk bidra til økt matberedskap v/Kjersti Hoff
12:00 Beredskapshagen - en plan-B for plen og staudebed v/Anders Nordrum
12:45 Økoregelverket skaper selvstendige bønder v/Else Skålvoll Thorenfeldt, DebioInfo
13:30 - 14:15 Pause med suppe
14:15 Næringsstoffer i lokale kretsløp gir økt matberedskap v/Petter Jenssen
15:00 Matproduksjon og sikkerhet – landbrukets viktige rolle v/Jorunn Stubsjøen, Statsforvalteren i Innlandet
15:30 Oppsummering og diskusjon
15:45 Slutt
