Kurs i salg av gardsprodukter

19.10.2018 (Oppdatert: 30.10.2018) ,  Jørn Haslestad

Tid: -
Sted: Blæstad, Høyvangvegen 40, 2322 Ridabu


Mange av grøntprodusentene i Innlandet selger deler av sin produksjon direkte til forbruker, enten som ferskt råvareprodukt eller i en videreforedlet form av saft, syltetøy eller lignende. Produsenter med erfaring på direktesalg deler sine tips og triks.


Program

 

Kl 10.00  Velkommen og bakgrunnen for kurset

Kl 10.10  Fruktdyrker Tor Erling Gransæther

  • Forretningsplan
  • Forutsetninger for å lykkes
  • Kundebehandling
  • Tips og triks i gårdsutsalget
  • Prissetting
  • Bunnlinja – det magiske tallet
  • Litt om merkevarebygging
  • Temadebatt om eget salg av gardsprodukter

Kl 12.00  Lunsj

Kl 13.00  Bringebærprodusent Erlend Moe

  • Merkevarebygging
  • Felles merkevarebygging i Øyer
  • Bruk av sosiale medier
  • Utforming av identitet av merkevaren

Kl 14.00  Fruktdyrker Knut Braastad

  • Erfaringer med gårdsbutikk
  • Produktutvalg og etterspørsel etter lokalproduserte varer

Kl 14.30  Smak av Innlandet Anne Cathrine Blakstad

  • Hva er Smak av Innlandet?
  • Muligheter for flere produsenter i Smak av Innlandet?

Kl 14.45  Innovasjon Norge Mari Pandum

  • Hva er Innovasjon Norge og hva kan vi tilby av rådgiving, kompetanse og finansiering?

Kl 15.00  Slutt

 

> Påmelding

 

Har du spørsmål til kurset, ta kontakt med Jørn Haslestad, rådgiver i NLR Innlandet. 



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.