
Denne sesongen vil landbruket ha flere nye arbeidere som skal hjelpe til med produksjon av mat. På grunn av restriksjoner er tilgangen på utenlandsk arbeidskraft begrenset. Flere nordmenn har meldt seg og vil gjøre en innsats for norsk matproduksjon. Mange av disse er lite kjent med denne produksjonen, og NLR har derfor utviklet to kurs for å hjelpe bonden til å opprettholde kvalitetssikring i drifta og ta vare på de ansattes helse og sikkerhet.
Disse to kursene kan holdes samlet eller hver for seg og foregår på norsk via Teams. Du vil få tilsendt en link og trenger ikke eget program på din PC for dette. Vi kan også komme ut på gården for å holde kurset dersom du har mange ansatte (ta kontakt for avtale). Deltakerne vil få kursbevis. Kursene arrangeres såfremt det er nok påmeldte.
For at bonden skal få levert kvalitetsvarer og holde fokus på smittevern må arbeidstaker være kjent med følgende:
Varighet ca. 1 time.
En del av de nye arbeiderne er ukjente med risikobildet på en gård og vil ha nytte av opplæring i følgende:
Varighet ca. 2 timer.
Fredag 12. juni kl 09.00 –12.00
Kl. 09.00-10.00 Hygiene og smitte i landbruket
Kl. 10.00-12:00 HMS for nye arbeidere
Påmeldingsfrist: 12. mai 2020
Klikk: Påmelding til kurs 12.juni
Tirsdag 17. juni 09.00–12.00
Kl. 09.00-10.00 Hygiene og smitte i landbruket
Kl. 10.00-12.00 HMS for nye arbeidere
Påmeldingsfrist: 15. juni 2020
Klikk: Påmelding til kurs 17.juni
Vi kan tilby følgende løsninger:
3 timer kombinasjonskurs med både Hygienekurs og HMS
1 time Hygienekurs
2 timer HMS kurs
Norsk Landbruksrådgiving Innlandet
Blæstad, Høyvangvegen 40, 2322 Ridabu
Telefon: 625 50 250
E-post: innlandet@nlr.no
Org.nummer: 960476573