Muligheter innen frukt, bær og grønt i Hedmark, 3. mars

19.02.2016 (Oppdatert: 22.06.2016) ,  Åsmund Langeland | Nyhet

Seminar:
Muligheter innen frukt, bær og grønt i Hedmark
Blæstad 3. mars 2016, kl 10:00

 

Velkommen til seminar om muligheter innen frukt,grønt og bærproduksjon i Hedmark
Inspirerende foredragsholdere forteller om muligheter i markedet innen grønt, frukt og bær.

Prisbelønnede produsenter forteller om sine eraringer.

Kokk Harald Osa gir sine perspektiver på Norske råvarer og matkultur.

Seminaret ønsker å inspirere nye og eksisterende produsenter av frukt og grønt i Hedmark.

Seminaret ønsker å inspirere nye og eksisterende produsenter av frukt og grønt i Hedmark.

Meld deg på her innen 1. mars på grunn av lunsj

 


 

 



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.