Ber inn til bærseminar

30.11.2017 (Oppdatert: 30.11.2017)

To dager fullspekket med bærfaglig påfyll er hva Jørn Haslestad byr på når han inviterer til Bærseminar 2018. – Dette er en møtearena for produsenter som ønsker faglig påfyll, sier han.

Jørn Haslestad ber inn til Bærseminar 2018. To dager med faglig påfyll og kollegialt samvær står på agendaen. FOTO: Morten Berntsen

Jørn Haslestad er bærrådgiver i Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Innlandet, og sitter i arrangementskomiteen. Selv om programmet ikke er helt ferdig utarbeidet, har Haslestad flere godbiter å by på. 

– Blant annet vil vi belyse resistensproblematikken i gråskimmel og spinnmidd. Det er noe alle produsenter må forholde seg til, sier rådgiveren. 

 

LES MER: Gråskimmel gjør moderat skade i Innlandet (sak fra 2016) 

 

To dager med bær

Seminaret går av stabelen 20. – 21. mars på Hamar ved Scandic Hotel Ringsaker. Møtet er et samarbeid mellom NLR Innlandet og NLR Viken. 

– I tillegg til å være et sted for faglig oppdatering, vil det også være en møtearena med andre produsenter, sier Jørn Haslestad. 

I tillegg vil det være en utstillerarena hvor leverandører til bærnæringa stiller ut sine produkter og møter produsentene. 

– Vi kommer med mer informasjon når endelig program foreligger, men det er lurt å reservere dagene allerede nå, oppfordrer Haslestad. 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.