Få fart på jordbærdyrkinga

21.03.2017 (Oppdatert: 28.03.2017)

Dyrkingsveilederen i jordbær er endelig klar, og selges til både medlemmer av Norsk Landbruksrådgiving og ikke-medlemmer. – Her tar vi for oss jordbærdyrkinga fra A til Å, sier Jørn Haslestad.

Jørn Haslestad, bærrådgiver, viser stolt fram den nye dyrkingsveilederen for jordbær. FOTO: Morten Berntsen

– Vi har lagt vekt på å lage en dyrkingsveilder som er rikt illustrert. Man kan skrive side opp og side ned om sjukdommer og skadedyr, men uten bilder hjelper det lite, sier Jørn Haslestad, bærrådgiver i NLR Innlandet og én forfatterene. 

 

Samarbeid

Dyrkingsveilederen er et samarbeid mellom NLR Landbruk Nordvest, NLR Viken og NLR Innlandet, og den beskriver jordbærdyrkinga fra A til Å. 

– Veilederen er trykket i et begrenset opplag, og selges til medlemmer av Norsk Landbruksrådgiving for kr 200,- pluss merverdiavgift, sier Jørn Haslestad. 

De som ønsker å bestille et eksemplar av dyrkingsveiledningen, tar kontakt med Jørn Haslestad

 

Produksjonen av dyrkingsveilederen er finansiert av Fylkesmannen i Hedmark gjennom Grøntsatsningsprosjektet. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.