Ikke glem RMP-søknaden

27.09.2017 (Oppdatert: 28.09.2017)

Søknadsfristen for RMP-tilskudd er 1. oktober i Hedmark. Per 26. september er det kun registrert 392 søknader. For Oppland er søknadsfristen 15. oktober.

Selv om det er travle tider med innhøsting og jordarbeiding, er det viktig å huske RMP-søknadsfristen. FOTO: Morten Berntsen

– Fire dager før fristen går ut, er det i praksis bare en fjerdedel som har levert søknaden, skriver Fylkesmannen i Hedmark på sine nettsider, som oppfordrer alle til å sette av tid til å levere RMP (Regionalt miljøprogram)-søknaden før fristen går ut. 

I 2016 ble det registrert 1636 søknader, og per 26. september er det 392 søknader som er mottatt. 

For opplandsbønder er fristen 15. oktober. Mer informasjon om dette finner du på nettsidene til Fylkesmannen i Oppland

 

Godt betalt

Selv om det er travle tider med innhøsting, er det viktig å prioritere søknaden om RMP-tilskudd. 

– Det er automatisk et trekk på kr. 1000,- per virkedag etter søknadsfristen fram til 30. oktober. Søknader mottatt senere skal avvises med mindre søkeren har fått innvilget dispensasjon, heter det i en e-post fra Fylkesmannen. 

Dermed er det godt betalt å sette seg ned foran datamaskina og få levert søknaden. Fylkesmannen har lagt ut veiledninger og elektronisk søknadsskjema på sine nettsiderFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.