Rekordpåmelding til Bærseminaret 2018

16.03.2018 (Oppdatert: 16.03.2018) Morten Berntsen

Det ligger an til deltakerrekord for Bærseminaret 2018. I overkant 150 personer vil få med seg årets begivenhet for jordbær- og bringebærprodusenter.

Bærseminaret 2018 er populært, og rekordmange deltakere har meldt seg på. FOTO: Morten Berntsen

– Jeg har aldri opplevd maken til pågang, sier Jørn Haslestad, bærrådgiver i NLR (Norsk Landbruksrådgiving) Innlandet, og hovedarrangør av Bærseminaret 2018. 

Tre dager før arrangementet går av stabelen har over 150 personer meldt sin ankomst til Hamar, og det er ny deltakerrekord for arrangementet. 

 

God fagprogram

Foruten å være en møtearena hvor du kan treffe kollegaer og forskere i bærmiljøet, tror Haslestad at et interessant fagprogram har fristet mange til å ta turen til Hamar. 

– Vi har fått på plass et meget spennende fagprogram. Blant annet skal vi snakke en del om sesongarbeidskraft, hvor temaet belyses både fra dyrkerens side og fra NHO sin advokat, Anne Brit Slettebø. Dette har vi store forhåpninger til, og vi vet at temaet vil engasjere forsamlingen, sier Jørn Haslestad. 

I tillegg vil det være gode muligheter for produksjonsfaglig påfyll. 

– Det blir foredrag om både gjødsling og plantevern så vel som økonomi og driftsledelse, supplerer rådgiveren. 

 

Etternølere må være raske

Dersom du ikke har meldt deg på til arrangementet, begynner det nå å haste.

– Etternølere må være veldig raske med å ta kontakt. De kan gjerne ringe meg direkte for en avklaring, sier Jørn Haslestad

Bærseminaret 2018

Du kan lese alt om arrangementet på egen side

> Bærseminaret 2018Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.