Fornøyd med Faguka

30.11.2018 (Oppdatert: 30.11.2018) Morten Berntsen

Etter 29 timer med fagmøter på ei uke, trekker rådgiverne i NLR Innlandet pusten. Selv om det var forhåpninger om flere deltakere, er arrangørene fornøyd med Faguka 2018.

Harald Solberg forteller om vanningsbehovet for årets sesong. Foto: Morten Berntsen

– Vi er fornøyd med konseptet vi har utviklet. Selvfølgelig skulle vi ønske det kom flere, sier Harald Solberg, rådgiver og en av initiativtakerne til Faguka 2018.

Arrangøren antyder at i overkant 70 personer har fått med seg et eller flere foredrag i løpet av Faguka 2018. 

 

LES MER: Fyller uka med fag

 

Gode tilbakemeldinger

I løpet av fire dager var ble det avholdt ni fagmøter. Til sammen utgjorde dette 29 timer med foredrag. Medlemmer og andre tilhører har så langt gitt gode tilbakemeldinger på arrangementet. 

– De gode tilbakemeldingene vi har fått, er viktig for oss. Det er en bekreftelse på at Faguka er et levedyktig arrangement i årene framover. Men for at vi skal bli bedre, er vi avhengige av flere tilbakemeldinger, sier Harald Solberg. 

Han anbefaler alle som har deltatt på et eller flere møter i løpet av faguka å svare på evalueringsskjemaet som er laget for formålet. 

> Gi din tilbakemelding på Faguka 2018

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.