Lær å selge produkter fra gården

30.10.2018 (Oppdatert: 30.10.2018) Morten Berntsen

Flere selger produkter direkte fra gården til forbruker. En slik omsetning krever kunnskap og kompetanse. Nå setter vi opp kurs.

NLR Innlandet tilbyr kurs i salg av produkter rett fra gården. FOTO: Jørn Haslestad

Mange av grøntprodusentene i Innlandet selger deler av sin produksjon direkte til forbruker, enten som ferskt råvareprodukt eller i en videreforedlet form av saft, syltetøy eller lignende. 

– Da direktesalg er en voksende næring for produsenter i regionen, ønsker vi å bidra med å dele den kompetanse og erfaring som besittes av de som har holdt på med dette en stund, sier Jørn Haslestad, rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Innlandet. 

 

Mer enn bare grønt

Den 9. november inviterer NLR Innlandet til kurs i eget salg av gårdsprodukter. I programmet finner vi spennende poster, som blant annet tips og triks i gårdsutsalget, merkevarebygging, produktutvalg og etterspørsel etter lokalproduserte varer. Flere produsenter kommer og deler sine erfaringer med kursdeltakerne. 

– Selv om det er mange frukt- og grøntprodusenter som har direktesalg fra gården, passer kurset også for andre produsenter, lover Haslestad. 

Kurset er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer. 

Eget salg av gårdsprodukter

Finner du dette kurset interessant, ber vi om påmelding innen 2. november. 

> Påmelding

 

Les hele programmet:

> ProgramFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.