Nettmøter om utfordrende grovfôrsituasjon

24.08.2018 (Oppdatert: 24.08.2018) Morten Berntsen

Landbruksorganisasjonene står sammen om nettmøter for produsenter som opplever en utfordrende grovfôrsituasjon. I møtene er det muligheter for å komme med spørsmål.

Still dine spørsmål om grovfôrsituasjonen til en ekspert. FOTO: Morten Berntsen

29. og 30. august går Norsk Landbruksrådgiving (NLR), Felleskjøpet Agri, Tine og Nortura sammen og holder nettmøter for å gi sine beste råd til produsenter som opplever en krevende grovfôrsituasjon. 

Oddbjørn Kval-Engstad, fagsjef grovfôr i NLR Innlandet, deltar som grovfôrekspert i møtene. 

– Det er lagt opp flere møter med spesifikt fokus på henholdsvis mjølkeproduksjon, storfekjøttproduksjon og småfe. Fokuset vil være god fôrdisponering og ulike tiltak som kan gjøres i arbeidet med å legge en fôrplan for vinteren, forklarer Kval-Engstad. 

 

Delta i møtet

Du kan finne møtet for din produksjon på Felleskjøpet Agri sine nettsider: 

> Nettmøter om utfordrende grovfôrsituasjon

Møtene har en varighet på én time, hvor tjue minutter er forbeholdt presentasjon. Resten av tiden er det åpent for spørsmål fra møtedeltakere. 

– Det er muligheter for å sende inn spørsmål under og etter presentasjonen, som vi svarer på, sier Kval-Engstad. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.