Medlemskontingenten 2019 er sendt ut

10.05.2019 (Oppdatert: 10.05.2019) Morten Berntsen

MEDLEM: Kontingenten for medlemskap i NLR Innlandet er nå sendt ut til medlemmer. Det kan derfor være lurt å ta en ekstra titt i innboksen nå.

FOTO: Morten Berntsen

– Vi benytter en tredjepart til utsending av medlemskontingent. Derfor er avsender av denne e-posten Autoinvoice Transactions med adresse noreply.autoinvoice@visma.com, forklarer Knut Erling Røhnebæk, administrasjonskoordinator for NLR Innlandet. 

Han anbefaler alle å skrive ut fakturaen med en gang. Denne ligger som et pdf-vedlegg til e-posten. I e-posten står det også at du kan laste ned fakturaen i et annet format, og at du finner her finner et passord og en adresse. 

– Dette skal være slik, og er ikke farlig, forsikrer Røhnebæk. 

 

Arealgrunnlag

Medlemskontingenten er bygget opp med en grunnkontingent og en kultur- og arealavhengig kontingent. Du kan lese mer om dette på her

– Arealgrunnlaget for fakturaen er hentet fra søknadsomgangen i 2018, og det kan forklare eventuelle differanser på dagens areal og det som står på fakturaen, sier Røhnebæk. 

Har du spørsmål til fakturaen, kan du kontakte oss på faktura.innlandet@nlr.no. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.