Hygiene, smittevern og HMS i landbruket - kurs for nye arbeidere

07.05.2020 (Oppdatert: 07.05.2020)

Denne sesongen vil landbruket ha flere nye arbeidere som skal hjelpe til med produksjon av mat. Mange av disse er lite kjent med denne produksjonen, og NLR tilbyr kurs for nye arbeidere.

Foto: Eva Cecilie Gihle

På grunn av restriksjoner er tilgangen på utenlandsk arbeidskraft begrenset. Flere nordmenn har meldt seg og vil gjøre en innsats for norsk matproduksjon. Mange av disse er lite kjent med denne produksjonen, og NLR har derfor utviklet to kurs for å hjelpe bonden til å opprettholde kvalitetssikring i drifta og ta vare på de ansattes helse og sikkerhet.

Disse to kursene kan holdes samlet eller hver for seg og foregår på norsk via Teams. Du vil få tilsendt en link og trenger ikke eget program på din PC for dette. Vi kan også komme ut på gården for å holde kurset dersom du har mange ansatte (ta kontakt for avtale). Deltakerne vil få kursbevis. Kursene arrangeres såfremt det er nok påmeldte.

De to første kursene i Innlandet går onsdag 13. og tirsdag 19.mai. Les mer om kursene og meld deg på her.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.