Lager 2020, 11.-12.mars

10.02.2020 (Oppdatert: 17.02.2020)

NIBIO og Norsk Landbruksrådgiving inviterer til Lager 2020. Seminaret er rettet mot produsenter som lagrer ferske vegetabiler - og andre interesserte. Meld deg på innen 21. februar.

På potetprogrammet på dag to står ulike ventilasjonssystemer, analyse av luftstrømmer i et lager, lagerstyring, lagersjukdommer, etylenbehandling av settepotet m.m. Foto: Morten Berntsen.

Lager 2020 arrangeres på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ved Gardermoen, 11. og 12. mars. Første dag er en felles generell dag om lager og lagring. Temaer som tas opp er blant annet hvordan et kjølelager fungerer, kjølemedier, dimensjonering av lager, prinsipper for, og styring av, ulike typer lager. 

Deltakerne får informasjon om NLR Lagersjekken som er et nytt rådgivingstilbud fra NLR. NLR Lagersjekken skal avdekke feil. Beregning av kjølebehov og kostnader står også på programmet.

På dag to er det tre parallelle program om grønnsaker, poteter, frukt og bær.

Se program og meld deg på !Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.