Søk opptak til NLR Potetskolen nå

09.10.2020 (Oppdatert: 19.10.2020) Morten Berntsen

UTDANNING: Nå har du muligheten til å lære det nyeste innen potetdyrking. NLR Potetskolen starter 27. november. Studiet har begrenset antall plasser.

Fagskolen Innlandet og Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Innlandet starter NLR Potetskolen som en ettårig modul som gir fagskolestudiepoeng. 

– Dette er et unikt studium som gir deg tilgang til informasjon og lærdom om det nyeste innen potetdyrking, sier Vidar Westum, potetrådgiver i NLR Innlandet og medansvarlig for studiet. 

 

Målgruppe for NLR Potetskolen

NLR Potetskolen er et samlingsbasert studium med åtte samlinger i løpet av ett år. Noen samlinger er fysiske, mens andre gjennomføres på Teams. 

– NLR Potetskolen passer for potetprodusenter, både nye og erfarne, rådgivere, fagarbeidere i industrien og studenter ved høgskoler eller universiteter, forklarer Westum. 

LES MER: Fem om potetskolen

For å kunne søke opptak til studiet må du ha agronomutdanning eller praktisk yrkeserfaring på minimum fem år (må ikke være sammenhengende). 

– Kunnskapen som deltakerne sitter igjen med etter endt studium, vil øke forståelsen av hvordan de kan påvirke kvaliteten og og øke utnyttelsen av råvaren gjennom de valgene de gjør i egen produksjon, sier Vidar Westum. 

Han oppfordrer alle aktuelle til å sende inn søknad med én gang. 

– Selve studiet er gratis, men det må betales en semesteravgift på kr 2 000,- til Fagskolen i Innlandet. Det er mye verdifull produksjonskunnskap for lite penger, lokker Westum. 

 

> Les mer om NLR Potetskolen og søk opptak

 

Har du spørsmål knyttet til NLR Potetskolen, er det bare å ta kontakt med Vidar Westum eller Andreas Marini

 

NLR Potetskolen

Studiet har begrenset antall plasser, og første mann til mølla-prinsippet gjelder. 

 

> Les mer om NLR Potetskolen og søk opptak

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.