Nå er datoer for autorisasjonskurs i plantevern klare.

– Denne sesongen setter vi kun opp digitale kurstilbud, gitt smittesituasjonen og uforutsigbarheten i planlegging av fysiske kurs. Vi tilstreber at de digitale kursene skal være minst like bra, om ikke bedre, enn de fysiske, sier Erik Aaberg, rådgiver og ansvarlig for kursene i Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Innlandet.

Skjermbilde 2022 01 11 kl 11 46 45

Flere alternativer

Det er satt opp både dagskurs og kveldskurs. Sistnevnte går over to kvelder (mandag og onsdag). Begge kursalternativene tilbys to ganger.

– Teorikurset er det samme om du tar kurset for første gang, altså grunnkurs, eller om du tar fornying.

Et par dager før kurset skal avholdes, vil de som har meldt seg på motta en e-post med møtelenke (Teams) og annen praktisk informasjon. Dersom du har spørsmål knyttet til selve kurset, kan disse rettes til kursansvarlig Erik Aaberg (975 19 486 eller erik.aaberg@nlr.no)

Praksisdag

For grunnkurs tilkommer en obligatorisk prakisdag.

– Vi håper å kunne kjøre praksisdagen fysisk. Foreløpig er ikke dagen datofestet. Det vil bli gitt mer informasjon om dette under kurset, sier Aaberg.

Priser

Kurstype

Medlemspris (kr)

Ikke-medlemspris (kr)
Grunnkurs
2 500,-
3 500,-
Fornying
1 700,-
2 700,-
Praksisdag (gjelder kun for grunnkurs)
1 100,-
1 600,-

Finn kurs i kalenderen

Vi gjør oppmerksom på at dette er kurs for Innlandet fylket. Dersom du er hjemmehørende et annet sted i landet, sjekk om din rådgivingsenhet har kurs.

> Her finner du oss