Om oss

11.01.2016 (Oppdatert: 21.10.2020) Åsmund Langeland

NLR Innlandet er en uavhengig rådgivingsorganisasjon for bønder. Vi driver lokalt forankret rådgiving og baserer mye av våre anbefalinger og råd på forsøk.

NLR Innlandet ble stiftet 5. januar 2016 og er en sammenslutning av tidligere rådgvingsenhetene Hedmark Landbruksrådgiving, Norsk Lanbruksrådgiving Oppland, Norsk Lanbruksrådgiving Gudbrandsdalen, Norsk Lanbruksrådgiving Nord-Østerdal, Valdres Landurksrådgiving, Trysil Engerdal Forsøksring og Frukt- og Bærrådgivingen Mjøsen.

NLR Innlandet har bred kompetanse på plantekultur og vi dekker de viktigste kulturene i vårt område. I tillegg har vi kompetanse på økonomi, bygningsteknikk, hydroteknikk og klima.

NLR innlandet eies av medlemmene og 

NLR Innlandet dekker et område tilsvarende fylkene Oppland og Hedmark pluss området Røros. Vi bemanner 9 kontorer fordelt i hele området.

Her finner du en oversikt over våre ansatteFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.