Våre tjenester

(Oppdatert: 24.02.2021)

Norsk Landbruksrådgiving Innlandet gir deg råd innen de viktigste produksjonene i vårt område: korn, oljevekster, gras og grovfôr, potet og grønnsaker, frukt og bær. Vi har også kompetanse på økologisk produksjon, presisjonsjordbruk, miljø, bygg- og teknisk planlegging, økonomi og HMS. 

Uansett kunnskapsnivå og erfaring kan vi hjelpe deg videre. Vi har et bredt spekter av rådgivingstilbud slik at du som bonde kan få den hjelpen du har brukt for. Som medlem har du tilgang til å benytte deg av våre eksklusive medlemstjenester. I tillegg har vi reduserte priser på en del av våre tjenester for medlemmer. 

Til alle våre priser for tjenester og kurs tilkommer 25 prosent merverdiavgift. 

Er du ikke medlem? 

> Meld deg inn! 

 

Du kan lese mer om tilbudene våre i menyen. Utover tilbudspakkene du finner i menyen er vi tilgjengelige på telefon eller du kan stikke innom et av våre kontorer og slå av en prat. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.