Grovfôrøkonomi

09.06.2020 (Oppdatert: 09.06.2020)

Vi finner gårdens grovfôrpris og lønnsomheten i mulige tiltak. 

Grovfôret ditt er gull verdt. Med grovfôrøkonomiprogram beregner vi kostnaden på din dyrkings- og høstingslinje og hva det koster deg å produsere en fôrenhet eller hvert dekar grovfôrslått. Når dette først er registrert, er det lett å beregne utslag i gårdens grovfôrpris, ved en eller flere aktuelle endringer i dyrking (gjenleggsfrekvens, gjødsling, avlingsnivå, grøfting, nydyrking), høsting og mekanisering. 

Hvorfor velge NLR? 

  • Vi har flere rådgivere som bruker NLR sitt eget utviklede Grovfôrøkonomiprogram for å beregne gårdens grovfôrpris i nåværende drift, og hjelper til med å avklare lønnsomhet i aktuelle tiltak. 
  • Gjennom prosjekt Grovfôr 2020 i samarbeid med TINE har vi erfaring med beregning for melkebruk i Nord-Norge, men vi beregner også grovfôrøkonomi på sauebruk og andre driftsformer med grovfôrproduksjon. 

Pris, se prisliste: Rådgivingspakke medlemmer (5 timer) med beregning gårdens grovfôrøkonomi i dag. 

Beregning lønnsomhet av aktuelle tiltak for å få en lavere grovfôrpris faktureres etter medgåtte timer.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.