Grønnsaker

(Oppdatert: 17.06.2020)

Ønsker du gode råd om dyrking av grønnsaker?

NLR Innlandet tilbyr rådgiving innen grønnsaksproduksjon, spesielt innen løk, kålvekster og gulrot. Har du spørsmål om andre grønnsaker, kan vi hjelpe deg med dette også – med vårt brede kontaktnett av rådgivere i andre rådgivingsenheter. 

Som medlem med grønnsaksproduksjon får du grønnsaksnytt tilsendt på e-post gjennom hele vekstsesongen. 

Medlemmer får tilbud om å delta på kurs, fagmøter, markvandringer og erfaringsgrupper som blir arrangert i regi av NLR Innlandet. Noen ganger får du også tilbud om å delta på samlinger som arrangeres i andre deler av landet. Slike arrangementer gir deg påfyll både faglig og sosialt – forhåpentligvis til glede og inspirasjon i din hverdag som grønnsaksprodusent. 

Har du spørsmål om for eksempel sykdommer, gjødsling, skadedyr eller har vekstproblemer i åkeren, nøl ikke med å ta kontakt. Om du ønsker det, kan du få besøk av en av våre grønnsaksrådgivere for å ta en vurdering av situasjonen i åkeren. Noen ganger kan det være behov for innsending av planteprøver for nærings- eller sykdomsanalyse, da hjelper vi deg selvsagt med det. 

Medlemskap

Vil du være med i en organisasjon som jobber for god lokalagronomisk kunnskap? 

> Tegn medlemskap i dag

 

Som medlem er du hjertelig velkommen til å ringe en av våre rådgivere. 

> Ansatte i NLR InnlandetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.