Potet

11.01.2016 (Oppdatert: 17.06.2020) Åsmund Langeland

Ønsker du gode råd om dyrking av poteter?

NLR Innlandet tilbyr allsidig rådgiving innen potetproduksjon, både konvensjonell og økologisk. Vi har erfarne rådgivere med allsidig kompetanse innen settepotet-, matpotet- og industriproduksjon. Rådgiverne innehar også kompetanse innen mekanisering, lagring, marked og omsetning. 

NLR Innlandet har et godt samarbeid med andre NLR-enheter innenfor potet. 

Som medlem med potetproduksjon får du regelmessig tilsendt potetmelding (krever innlogging med brukernavn og passord) på e-post gjennom hele vekstsesongen. 

Medlemmer får tilbud om å delta på kurs, fagmøter, markvandringer og erfaringsgrupper som blir arrangert i regi av NLR Innlandet. Noen ganger får du også tilbud om å delta på samlinger som arrangeres i andre deler av landet. Slike arrangementer gir deg påfyll både faglig og sosialt – forhåpentligvis til glede og inspirasjon i din arbeidshverdag som potetprodusent. 

Har du spørsmål om for eksempel sykdommer, gjødsling, skadedyr eller har vekstproblemer i åkeren – ikke nøl med å ta kontakt. Om du ønsker det, kan du få besøk av en av våre potetrådgivere for å ta en vurdering av situasjonen i åkeren. Noen ganger kan det være behov for innsending av planteprøver for nærings- eller sykdomsanalyse. Vi hjelper deg selvsagt med dette. 

Medlemskap

Vil du være med i en organisasjon som jobber for god lokalagronomisk kunnskap? 

> Tegn medlemskap i dag

 

Som medlem er du hjertelig velkommen til å ringe en av våre rådgivere. 

> Ansatte i NLR InnlandetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.